coming soon

coming soon

Jag levererar intelligenta, eleganta och funktionella webbplats- och marknads-föringslösningar

Vad kan jag göra för dig?

Behöver du en bättre online-närvaro? Jag kan bygga en webbplats åt dig, oavsett vilken typ av verksamhet du har. Vill du sälja produkter online? Det kan jag också ordna. Jag hanterar även annonskampanjer som driver trafik och försäljning, och ser till att du får bästa möjliga avkastning på din investering.

Web Development

Med över 5 års erfarenhet har jag designat webbplatser inom många olika branscher. Oavsett om det gäller e-handel, hälsovård eller teknik, har jag dig täckt.

Web App Development

Jag specialiserar mig på att utveckla skräddarsydda webbappar som möter unika kundbehov. Ditt problem, min lösning, så låt oss prata om det.

Digital marketing

Vill du marknadsföra dina produkter? Jag har framgångsrikt hanterat över 500.000 kr i digital marknadsföringsbudget över alla sociala medieplattformar.

Nyckel-kompetenser

Branding

Jag hjälper dig att definiera vad som gör ditt företag unikt och förmedlar det genom design och kommunikation. Gör ditt varumärke oförglömligt.

Produktannonser

Jag utvecklar webbplatser med marknadsföring och försäljning i åtanke, för att skapa en användarvänlig upplevelse som förvandlar besökare till lojala kunder.

UI / UX Design

Specialiserad inom UI/UX-design, fokuserar jag på användarupplevelsen för att göra din webbplats eller app inte bara snygg, men också behaglig att använda.

Utvalda arbeten

Nedan är några projekt som jag är särskilt stolt över. De visar på den kreativitet, teknisk kompetens och strategiska tänkande som jag bidrar med i varje uppdrag. Ta en titt för att få en bättre förståelse för vad jag kan erbjuda dig.

MainStreaming

Jag byggde en banbrytande webbplats för Mainstreaming, en teknikstart i Milano, med fokus på användarupplevelse och snygg design för att matcha deras innovativa vision. Jag har även drivit digitala annonseringskampanjer riktade mot marknader runt om i världen.

Projektmål

Webbplats, Marknadsföring, Marknadsanalys

Industrin

Tech

HK Construction

Jag byggde en användarvänlig webbplats för HK Construction, ett byggföretag baserat i Stockholm. Webbplatsen fungerar som en digital portfolio som visar deras tidigare projekt och tjänster. Den är designad för att attrahera nya kunder samtidigt som den erbjuder en resursrik plattform för befintliga kunder.

Projektmål

Webbplats

Industrin

Bygg

EdilService

Jag designade och lanserade en e-handelsplattform för EdilService, ett byggmateriallager. Denna digitala butik visar inte bara deras omfattande lager utan driver också försäljning. Förutom webbplatsen hanterade jag riktade digitala annonskampanjer och skapade övertygande spots för att marknadsföra deras produkter, vilket avsevärt förstärkte deras online-närvaro.

Projektmål

Webbplats, Marknadsföring, Marknadsanalys

Industrin

Bygg

Accademia Italiana di Rinologia

I samarbete med Accademia Italiana di Rinologia, ett Varese-baserat företag, designade jag en webbplats som fungerar som en centraliserad plattform för deras medicinska evenemang, kongresser och utbildningsinitiativ. Projektet syftade till att underlätta smidiga interaktioner mellan företaget och medicinska yrkesverksamma.

Projektmål

Webbplats

Industrin

Evenemang